Polícia obvinila dvoch mužov z nebezpečného vyhrážania, ukradli železné brány

07.09.2006 Celý región

Poverený príslušník PZ zo skráteného vyšetrovania v Humennom obvinil včera 19 ročného muža z obce Papín, okr. Humenné z prečinu nebezpečného vyhrážania a pre...
Poverený príslušník PZ zo skráteného vyšetrovania v Humennom obvinil včera 19 ročného muža z obce Papín, okr. Humenné z prečinu nebezpečného vyhrážania a prečinu výtržníctva.

Obvinený Papínčan sa v utorok 5.9.2006 na Staničnej ulici v Humennom vyhrážal zabitím 19 ročnému Sninčanovi. Toho navyše na zdôraznenie vyhrážky nožom porezal na ľavom predlaktí. Zranenie bolo len povrchové, takže si nevyžiadalo práceneschopnosť.

Z prečinu nebezpečného vyhrážania obvinil včera poverený príslušník PZ zo skráteného vyšetrovania v Humennom aj 61 ročného Humenčana.
Obvinený muž sa v nedeľu (4.9.2006) a v pondelok (5.9.2006) vyhrážal zabitím svojmu zaťovi, ktorému aj zaslal viacero výhražných listov. Jeden z listov tiež vyvesil na dvere budovy, kde sídli zaťova firma.

Ukradli železné brány
Policajti z Giraltoviec od včera vyšetrujú krádež dvoch železných dvojkrídlových brán. Ku krádeži došlo v dobe od 30.8.2006 do 6.9.2006. Brány boli súčasťou oplotenia dvoch čerpacích vrtov na vodu nachádzajúcich sa v katastrálnom území Giraltoviec. Spolu s nimi ukradol doposiaľ neznámy páchateľ aj štyri nosné stĺpy, čím vodárenskej spoločnosti vznikla škoda 20 000. - Sk.

Po druhých krádežiach obvinení z prečinu krádeže
Počas včerajšieho popoludnia bola v jednom z kežmarských supermarketov prichytená pri krádeži 42 ročná žena zo Spišskej Belej. Keďže v priebehu 12 mesiacov sa podobnej krádeže (v júni 2006) dopustila v inom kežmarskom supermarkete, bolo jej políciou vznesené obvinenie pre prečin krádeže. Pri júnovej krádeži dostala blokovú pokutu za spáchanie priestupku proti majetku.

Z prečinu krádeže je obvinený aj 15 ročný Popradčan. Aj on sa v priebehu 12 mesiacov dopustil dvoch krádeži v dvoch popradských supermarketov. Za prvú krádež v júli 2006 mu bola uložená bloková pokuta. Po včerajšej krádeži drogistického tovaru bol už políciou obvinený pre prečin krádeže.

Obidvaja obvinení sú stíhaní na slobode.
 

Vyberte región

mark